Confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de tine (Cumparator) Vanzatorului, respectiv ARENA SHIPPING SRL, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate doar in privinta executarii contractului si pot fi facute publice doar cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre partile terte nu va fi facuta de tine (Cumparator) cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului, sub sanctiunea suportarii daunelor provocate.

ARENA SHIPPING SRL isi rezerva dreptul de a trimite materiale promotionale celor care cumpara de pe site-ul www.avin.ro.

Datele personale ale Cumparatorilor nu pot fi folosite de catre si nici furnizate altor persoane, fara acordul Cumparatorilor. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ARENA SHIPPING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este de a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Furnizarea datelor personale catre ARENA SHIPPING SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

ARENA SHIPPING SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.avin.ro sunt transmise pe cale electronica, ARENA SHIPPING SRL nu poate fi facut raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ARENA SHIPPING SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre ARENA SHIPPING SRL sunt folosite doar in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ARENA SHIPPING SRL, etc), conform legilor in vigoare. ARENA SHIPPING SRL nu furnizeaza adresa de email furnizata unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. ARENA SHIPPING SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare si orice alte reglementari si intreaga legislatie in vigoare, privind comertul la distanta. Printre aceste drepturi se numara:

1. Dreptul de a contacta ARENA SHIPPING SRL pentru confirmarea prelucrarii datelor tale personale.

2. Dreptul de a cere ARENA SHIPPING SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

3. Dreptul de a contacta ARENA SHIPPING SRL in privinta incetarii expedierii de mesaje promotionale.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate, contacteaza-ne via email la contact@avin.ro.

ARENA SHIPPING SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei tale (Cumparator) privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei tale. ARENA SHIPPING SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.avin.ro in scopul precizat in prezentul document. In cazul in care diverse date personale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil la contact@avin.ro.

Ai adaugat la lista ta de dorinte
Ai adaugat urmatorul produs in cos:

#title#

#price#
×